ILMAINEN TOIMITUS ALKAEN 90 €

Kestävän värin salaisuudet

Tiesitkö, että muutama yksinkertainen vaihe voi pidentää värityksesi pidempään?


Kunnioita ajoitusta

Ensinnäkin on välttämätöntä kunnioittaa tuotteessa ilmoitettua altistumisaikaa. Ei todellakaan mitään pahempaa kuin päätyä mietoon väriin, jos olit liian kärsimätön tai pahempaa, vaurioituneilla hiuksilla liian pitkän altistusajan jälkeen. Tämä neuvo on erityisen pätevä värinmuutoksille, jotka suosittelemme suorittamaan kampaajan kanssa.

Kärki: Kun väri on valmis, odota 48 tuntia ennen hiusten pesemistä: tämä antaa niiden loppua hyvin.


Valitse sopivat tuotteet

Pidä uusi harjasi valitsemalla erityinen shampoo värillisille hiuksille. On olemassa myös maskeja, joiden avulla voit tehdä väristä viimeisen samalla ravitsemalla niitä perusteellisesti.


Suojaa itseäsi ulkoisilta aggressioilta

Kuten hiuslisäkkeet, myös värjätyt hiukset ovat erityisen herkkiä ulkoisille aggressioille: auringolle, pilaantumiselle, kloorille jne. Joten muista peittää ne, kun sää on mukava (käyttämällä esimerkiksi pientä trendikästä huivia) ja huuhtele ne uima-altaalta.

Kärki: Levitä suojaavaa seerumia huuhtelematta pituudeltasi, jotta ne lisäävät päivän aikana.


Suosittele kylmiä suihkut

Kuuma vesi saa hiukset valumaan nopeammin: mieluummin lämpimät suihkut ja viimeistele kylmällä vesisuihkulla kynsinauhojen kiristämiseksi. Muista myös sijoittaa shampoot tiloihin: sinun ei tarvitse pestä hiuksia päivittäin, yksi tai kaksi pesua viikossa on enemmän kuin tarpeeksi.


Mieti, jos haluat antaa sinulle mukavan solmio- ja väritehosteen tai sydänvärin läpi käymättä värityslaatikkoa hiuspidennykset. Valitse vain nämä varjossa, joka poikkeaa hieman luonnollisesta väristäsi ja nauti uudesta unelmakarvasta.

Hae