ILMAINEN TOIMITUS ALKAEN 90 €

Pidä laajennuksesi pidempään puhtaana

Tiesitkö, että etäisyys shampoot auttavat säilyttämään hiuksesi ja hiuspidennykset? Tässä on kaikki vinkkimme pitämään harjasi puhtaana pidempään.


Vaihda kiinteään shampoon

Ekologinen ja taloudellinen, luonnollinen kiinteä shampoo sisältää yleensä tuotteita, jotka ovat hiuksille vähemmän haitallisia kuin muut kemialliset vaihtoehdot. Valitse se sopivaksi hiustyypillesi (hieno, kuiva, öljyinen, värjätty jne.) Maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi.


Tee naamioita omenaetikalla

Todellinen ihmehoito hiuksille, omenaetikka tarjoaa pehmeyttä ja kiiltoa harjaan. Käyttääksesi sitä, laimenna lusikka leivonta soodaa 100 ml: aan vettä ja lisää sitten 100 ml etikkaa. Levitä seos hiuksiin, jätä se 20 minuutiksi ja huuhtele huolellisesti. Sen avulla ei enää öljyisiä hiuksia!


Älä tee hoitoa juurille

Ja kyllä, hiusnaamio ei koske juuria, jotka ne saattavat punnita. Rasvaisten hiusvaikutusten välttämiseksi kysy hoitoa vain pituuksiltasi ja loppusi.


Käytä sitruunan eteeristä öljyä

Sitruunan eteerisellä öljyllä on myrkkyä poistava, antiseptinen, tonisoiva tai jopa pehmentävä eteerinen öljy. Hyödyntääksesi tätä kaada muutama tippa shampooseesi ja ihonhoitoon ja levitä ne sitten normaalisti.

Varoitus: Älä koskaan levitä laimentamatonta eteeristä öljyä iholle tai hiuksille. Voit polttaa itsesi.


Poista laajennukset ennen nukkumaanmenoa

Jotkut laajennukset, kuten clip-laajennukset missä liimapidennykset on helppo laittaa ja ottaa pois tahdosta. Siksi suosittelemme, että poistat ne nukkumassa tai ollessasi kotona pidentääksesi heidän eliniänsä.

Hae