ILMAINEN TOIMITUS ALKAEN 90 €

Toimitus

Toimitus Kaikki paketit lähetetään 24/48 tunnin sisällä varastoistamme paitsi viikonloppuna, toimitusaika tästä päivästä on sitten 3 - 8 työpäivää. Tarjoamme myös vahinkovakuutuksia, jotka takaavat tilauksesi kuljetuksen aikana. Tuotteemme lähetetään kuplokuoreissa tai ylisuojatuissa pahvilaatikoissa niiden optimaaliseksi suojaamiseksi kuljetuksen aikana.  

Toimitus tapahtuu osoitteeseen, jonka ilmoitit meille tilauksen yhteydessä. Toimitusajat vaihtelevat valitsemasi operaattorin mukaan. Toimitusajat vaihtelevat valitsemastasi kuljetusliikkeestä riippuen, ja ne ilmoitetaan työpäivinä toimituksiltamme tai toimittajiltamme Yhdysvaltoihin tai Eurooppaan. Lähtötilaus annetaan tilauksen kokonaisen keräämisen jälkeen. Tämä määräaika on annettu vain tiedoksi. Joka tapauksessa, jos lähetys viivästyy yli 21 päivää, sinulla on mahdollisuus perua tilauksesi 60 työpäivän kuluessa.
Toimitusaika voi joskus olla yli 3 viikkoa hyvin harvoissa tapauksissa, tämä johtuu nykyisestä maailmanlaajuisesta terveyskriisistä ja / tai lentoliikenteen harjoittajien epäonnistumisista maiden välisessä reitityksessä. kuljetusviivästykset, jotka ovat liikenteenharjoittajien syytä.

Asiakkaalla on oltava postistandardien mukainen postilaatikko, jossa on asiakkaan nimi ja hyvä sulkemiskunto. 1001extensions ei ole vastuussa mistään vastaanottajan postilaatikossa tapahtuvista varkauksista. Jos paketti palautetaan meille virheen tai huolimattomuuden vuoksi (osoitevirhe, postilaatikossa ei ole nimeä, se, että et noutanut pakettia postista, ...), palautuskulut tuotteet ovat sinun kustannuksellasi. Haluamme huomauttaa, että nämä kustannukset on maksettava ennen uudelleenlähetystä.

Jos toimitat tilauksen vastaisen tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme seuraavassa osoitteessa:

contact@1001extensions.net

Tässä tapauksessa vaihdamme tuotteen. Tuote on palautettava kokonaan ja alkuperäisessä kunnossaan, eikä pakkausta saa olla avattu. Palautuskulut korvataan esitettäessä todisteet.

VAROITUS :
Muista ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ennen tuotteen palauttamista meille.

Hae