ILMAINEN TOIMITUS ALKAEN 90 €

Tietosuojakäytäntö

Malli tietosuojakäytäntö

esittely

Uusien viestintävälineiden kehittämisen edessä on kiinnitettävä erityistä huomiota yksityisyyden suojaan. Siksi olemme sitoutuneet kunnioittamaan kerättyjen henkilökohtaisten tietojen luottamuksellisuutta.

Henkilökohtaisten tietojen keruu

Keräämme seuraavat tiedot:

Sukunimi
Etunimi
Osoite
Postinumero
sähköpostiosoite
Puhelin / faksinumero

Keräämämme henkilötiedot kerätään lomakkeiden kautta ja sinun ja verkkosivustomme välille muodostetun interaktiivisuuden kautta. Käytämme myös, kuten seuraavassa osiossa todetaan, evästeitä ja / tai lokkeja kerätäksesi tietoja sinusta.

Lomakkeet ja interaktiivisuus:

Henkilötietosi kerätään seuraavalla lomakkeella:

Verkkosivun rekisteröintilomake
Tilauslomake
Käytämme näin kerättyjä tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

Tilauksen seuranta
Tiedotus / myynninedistämistarjoukset
Tietojasi kerätään myös vuorovaikutteisuuden kautta, joka voidaan muodostaa sinun ja verkkosivustomme välillä, seuraavasti:

Käytämme näin kerättyjä tietoja seuraaviin tarkoituksiin:
Kirjeenvaihto
Tiedot tai tarjoustarjouksia


Henkilökohtaisten tietojen jakaminen


Sitoudumme olemaan markkinoimatta kerättyjä henkilökohtaisia ​​tietoja. Jaamme kuitenkin näitä tietoja joskus kolmansien osapuolten kanssa seuraavista syistä:

Kulutusprofiili
Tilauksen toteuttaminen
Julkisuus
Jos et halua luovuttaa henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansille osapuolille, voit vastustaa niitä keräämisen yhteydessä tai milloin tahansa sen jälkeen, kuten seuraavassa osassa mainitaan.


Oikeus vastustaa ja peruuttaa


Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle oikeuden vastustaa henkilöitäsi koskevia tietoja ja peruuttaa ne.
Vastustusoikeudella tarkoitetaan Internetin käyttäjille tarjottavaa mahdollisuutta kieltäytyä käyttämästä heidän henkilökohtaisia ​​tietojaan tiettyihin keräyksen yhteydessä mainittuihin tarkoituksiin.
Peruuttamisoikeudella tarkoitetaan Internet-käyttäjille tarjottua mahdollisuutta pyytää, että heidän henkilökohtaisia ​​tietojaan ei enää näytetä esimerkiksi jakeluluettelossa.
Voit käyttää näitä oikeuksia:
ota meihin yhteyttä postitse:

HORA INTERNATIONAL LIMITED

 ROOM 06, 13 A/F, SOUTH TOWER, WORLD FINANCE CENTRE HARBOUR CITY, 17 CANTON ROAD TST, KL, HK


Tai sivuston yhteyslomakkeella


Käyttöoikeus


Sitoudumme tunnustamaan tiedonsaantioikeuden ja oikaisun asianomaisille henkilöille, jotka haluavat tutustua, muuttaa tai jopa poistaa heitä koskevia tietoja.
Tätä oikeutta käytetään:
Postitse osoitteeseen:

HORA INTERNATIONAL LIMITED

 ROOM 06, 13 A/F, SOUTH TOWER, WORLD FINANCE CENTRE HARBOUR CITY, 17 CANTON ROAD TST, KL, HK


Tai sivuston yhteyslomakkeella
Verkkosivun osa: https://www.1001extensions.net


turvallisuus


Keräämämme henkilökohtaiset tiedot pidetään turvallisessa ympäristössä. Meille työskentelevien ihmisten on kunnioitettava tietosi luottamuksellisuutta.
Henkilökohtaisten tietojen turvallisuuden varmistamiseksi käytämme seuraavia toimenpiteitä:

SSL (Secure Sockets Layer) -protokolla
Kulunvalvonta - valtuutettu henkilö
Verkonvalvontaohjelmisto
Tietokoneen varmuuskopio
Digitaalisen sertifikaatin kehittäminen
Kirjautumissalasana
palomuurit


Olemme sitoutuneet ylläpitämään korkeaa luottamuksellisuutta sisällyttämällä uusimmat teknologiset innovaatiot liiketoimien luottamuksellisuuden varmistamiseen. Koska yksikään mekanismi ei kuitenkaan tarjoa maksimaalista turvallisuutta, Internetin käyttäminen henkilökohtaisten tietojen siirtoon on aina vaarassa.


etiketti


Henkilötietojen suojaamista koskevat sitoumuksemme täyttävät seuraavan ohjelman vaatimukset:


lainsäädäntö


Olemme sitoutuneet noudattamaan Kiinan kansantasavallan Hongkongin laissa annettuja säännöksiä

Tekstin markkinoinnin yleiset ehdot: Käytämme tekstiviestialustaa, johon sovelletaan seuraavia ehtoja. Valitsemalla SMS-markkinoinnin ja ilmoitukset hyväksyt nämä ehdot. Syöttämällä puhelinnumerosi kassalle ja aloittamalla oston tilaamalla tilauksemme kautta tai avainsanalla hyväksyt, että voimme lähettää sinulle SMS-ilmoituksia (tilauksellesi, mukaan lukien muistutukset) ostoskori hylätty) ja tekstimarkkinointitarjouksia. Hyväksyt, että suostumus ei ole minkään oston ehto. Puhelinnumerosi, nimesi ja ostotietosi jaetaan SMS-alustamme "SMSBump Inc, joka on Euroopan unionin yritys, jolla on toimisto Sofiassa, Bulgariassa, EU: ssa. Tietoja käytetään sinulle viestit ja kohdennetut markkinointi-ilmoitukset. Kun tekstiviestejä lähetetään, puhelinnumerosi lähetetään tekstiviestioperaattorille toimitusta varten. Jos haluat peruuttaa tilauksen tekstiviestien ja tekstiviestien vastaanottamisesta, vastaa PYSÄYTÄ meitä kaikkia lähettämiäsi matkaviestejä tai käytä tilauksen linkkiä, jonka meille toimitimme yhdessä viestissämme. Ymmärrät ja hyväksyt muut peruuttamismenetelmät, kuten sanojen tai vaihtoehtoisten pyyntöjen käyttö , ei pidetä kohtuullisena keinona kieltäytyä käytöstä. Viestejä ja tiedonsiirtonopeuksia voidaan soveltaa. Jos sinulla on kysyttävää, lähetä "HELP" numeroon, josta sait viestit. Voit myös ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja. Noudata yllä olevia ohjeita, jos haluat peruuttaa tilauksen

 

Hae