-80% KAIKISTA TUOTTEISTA + ILMAINEN TOIMITUS ALKAEN 90 €

Palata

1 artikla: Peruuttamis- / palautusoikeus

Sinulla on 14 päivän ajan tuotteiden vastaanottamisesta käyttää peruutusoikeuttasi joutumatta perustelemaan syitä tai maksamaan sakkoa.

Jos peruuttamisoikeutta käytetään, korvataan vain ostetun tuotteen tai tuotteiden hinta ja toimituskulut. Palauta kustannuksesi jäljellä olevat kulut.

Mahdollinen palautus maksetaan ostoksen aikana käytetyillä maksuvälineillä.

Tuotteiden palautukset on tehtävä alkuperäisessä kunnossaan ja täydellisinä (pakkaukset, lisävarusteet, ohjeet ...), jotta niitä voidaan markkinoida uudelleen uudessa kunnossa, ja niiden mukana on oltava kopio ostolaskusta.
Palautuksen postituskulut on tehtävä asiakkaalla. Suosittelemme lähettämään paketin seurannalla ja toimittamaan allekirjoitusta vastaan.
Olet vastuussa pakettisi menetyksistä ennen kuin paketti saapuu varastoihimme.

Jos haluat palauttaa tuotteen, koska sinusta tuntuu, että tuotteesi on viallinen, saat täyden hyvityksen, kun asiakaspalvelu on vahvistettu valokuvien avulla.

Vahvistaaksesi tuotteiden palautuksen ja saadaksesi palautusosoitteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse seuraavaan osoitteeseen:

contact@1001extensions.net

VAROITUS :
Muista ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ennen tuotteen palauttamista meille.

 

2 artikla: Takuu ja huoltopalvelut

Takaamme saman uuden tuotteen vakiovaihdolla myymät tuotteet 12 kuukauden ajan. Joillakin tuotteilla on myös valmistajan takuu. Tämän takuun kesto ilmoitetaan tuotesivulla. Jos ei ilmoiteta, valmistajalle ei ole annettu takuuta.
Kaikista takuun alaisista tuotteen palautuksista on sovittava etukäteen. Tätä varten sinun on otettava yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse seuraavaan osoitteeseen:

contact@1001extensions.net

Myynnin jälkeisen palvelun käsittelyaika voi vaihdella 2 - 30 työpäivää tuotteesta riippuen (aika on annettu vain tiedoksi). Palautuskulut ovat sinun vastuullasi.

Huomaa: Kaikille tuotteille, jotka palautetaan huonossa kunnossa, käytettynä tai ilman alkuperäistä pakkaustaan, ei makseta palautusta. Palvelumme tulee vastaanottaa tuote uudessa kunnossa.

Hae