ILMAINEN TOIMITUS ALKAEN 90 €

Palata

Hygieniasyistä huomaa, että emme hyväksy käytettyjen tuotteiden palautusta. Palautus katsotaan kelpoiseksi vain, jos huoltopalvelun ehdot ja ohjeet täyttyvät. Ota joka tapauksessa ensin yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse.

Sinulla on oikeus palauttaa verkkokaupassa ostetut tuotteet 14 päivän kuluessa ja pyytää hyvitystä. Palautuskustannukset ovat sinun vastuullasi.

Ehdot, joita on kunnioitettava:

1- Pidennyksen ja pakkauksen kunto
HYGIENIATIETTEÄ EI SAA RETKETTÄÄ TAI IRTOA.

Laajennukset sisältävän paketin on oltava ehjä. Hiusten tulee olla alkuperäisessä kunnossaan. Niitä ei saa olla purettu pakkauksesta, harjattu tai edes kulunut. Kauluksen on oltava paikoillaan.

2 -Haju

Hiusten tulee olla hajuttomia. Hajuveden, hoidon tai shampoon tuoksu tekee tuotteesta palautus- ja/tai vaihtokelvottoman.

3 - Lähetys
Palautus on tehtävä Kiinassa sen jälkeen, kun palautusehdot on vahvistettu teknisen tuen kanssa. Palautuskulut ovat asiakkaan vastuulla.
Paketin katoaminen ennen sen saapumista varastoomme on sinun vastuullasi.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun ennen palautuksen lähettämistä: contact@1001extensions.net

Jos haluat palauttaa tuotteen, koska uskot, että tuotteesi on viallinen, saat täyden hyvityksen, kun olet vahvistanut sen asiakaspalvelusta kuvien kautta.

Palautuksen saatuaan kirjanpito suorittaa palautuksen 20 arkipäivän kuluessa.

  • Luottokorttimaksussa hyvitys hyvitetään linkitetylle pankkitilille.
  • Paypal-maksussa hyvitys hyvitetään tilauksen tekohetkellä käytetylle Paypal-tilille.

 

Varoitus: Huonokuntoisia, käytettyjä tai ilman alkuperäistä pakkausta palautettua tuotetta ei hyvitetä, vaan tuote on vastaanotettava palveluihimme uudenveroisessa kunnossa.

Hae