ILMAINEN TOIMITUS ALKAEN 90 €

Myyntiehdot

1001extensions.net - Yleiset myyntiehdot1 Artikla: Johdanto

Nämä yleiset myyntiehdot pätevät yksinomaan yrityksen välillärekisteröity Hongkongin yritysrekisterissä numerolla 2341780 -sertifikaatti 65807572-000-02-18-3 (jäljempänä "Me") ja kaikki henkilöt, jotka vierailevat tai tekevät ostoksia sivustolla www.1001extensions.net

(jäljempänä "sinä").

Kuka tahansa Internet-käyttäjä voi lukea yleiset myyntiehdot www.1001extensions.net (jäljempänä "Sivusto"), seuraavassa osoitteessa:

https://1001extensions-net.myshopify.com/pages/myyntiehdot

Yleisiä myyntiehtoja voidaan muuttaa, sovellettavat ehdot ovat ne, jotka ovat voimassa Sivustolla tilauksen tekemispäivänä.

Voimme muuttaa yleisiä myyntiehtoja milloin tahansa. Siksi sinua suositellaan tutustumaan säännöllisesti yleisiin myyntiehtoihin, jotka ovat pysyvästi saatavissa seuraavassa osoitteessa:


https://1001extensions-net.myshopify.com/pages/myyntiehdot

2 Artikla: Sopimus

Asiakas tunnustaa kykynsä tehdä sopimuksia alla kuvatuissa olosuhteissa, toisin sanoen sillä on laillinen enemmistö ja että et ole ohjattuna tai kuratointina. Hyväksyt, että olet lukenut Yleiset myyntiehdot ennen tilauksen tekemistä. Tilauksen tekeminen tarkoittaa, että olet hyväksynyt kaikki myyntiehdot kokonaan ja varauksetta.

Tilauksen tekemisen jälkeen lähetämme sinulle sähköpostia vahvistavan sen. Ilmoitamme sinulle myös artikkeleidesi lähettämisestä. Jos haluat olla varma, että saat nämä sähköpostit, harkitse seuraavan osoitteen lisäämistä yhteystietoluetteloosi:

contact@1001extensions.net

Vastaamme tilaukseesi saatavissa olevien varastojen rajoissa tai toimittajien saatavilla olevien varastojen rajoissa. Tilaamalla ilmoitamme kunkin tuotteen esittelysivulla saatavien tuotteiden saatavuuden. Jos valppaudesta huolimatta tuotteita ei kuitenkaan ole saatavana tilauksen jälkeen, ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja pyydämme sinua peruuttamaan tai muuttamaan tilaustasi. Sivustolle tallennetut tiedot ovat todiste tilauksesta. Maksujärjestelmän tallentamat tiedot ovat todiste rahoitustoimista.

Tilauksesi käsitellään vasta maksun täydellisen vastaanottamisen jälkeen, ja sovellettavat ajat ovat maksun vastaanottamispäivänä.

3 Artikla: Hinta

Sivustolla näkyvät hinnat on ilmoitettu euroissa, lukuun ottamatta osallistumista lähetyskustannuksiin, tilauksen käsittelykustannuksia ja lahjojen käärityskustannuksia. Pidätämme oikeuden muuttaa hintojamme milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Kaikista ponnisteluistamme huolimatta voi olla, että rajoitetussa määrässä sivustollemme ilmestyviä artikkeleita on virhe virhe. Voit kuitenkin olla varma, että tarkistamme hinnat tavaran lähettämisvaiheessa. Jos korjattu hinta on alhaisempi kuin sivustolla näkyvä hinta, käytämme sinulle alinta hintaa ja lähetämme sinulle esineesi. Jos korjattu hinta on korkeampi kuin sivustolla näkyvä hinta, ilmoitamme sinulle ja jatkamme tilauksen peruuttamista, ellet halua hyväksyä tilausta uuteen hintaan.

Kun tilaat muihin maihin kuin Hong Kong, olet kyseessä olevien tuotteiden maahantuoja. Tulleja tai muita paikallisia veroja tai tuontitulleja tai valtion veroja voidaan maksaa. Nämä oikeudet ja summat eivät kuulu meidän toimivaltamme. Ne ovat kustannuksellasi ja ovat yksin vastuussa sekä ilmoituksista että maksuista maasi toimivaltaisille viranomaisille ja elimille. Meitä ei vaadita tarkistamaan tai ilmoittamaan sinulle sovellettavista tulleista ja veroista. Suosittelemme, että saat lisätietoja näistä näkökohdista paikallisilta viranomaisilta.

4 Artikla: Maksu

Maksu koko tilauksestasi on suoritettava vahvistettaessa tilausta. Maksettuja summia ei missään vaiheessa voida pitää käsirahana tai käsirahana.

Maksu ostoksistasi suoritetaan:

- Luottokortilla
- PayPalin kautta

Takaat, että sinulla on tarvittavat valtuudet käyttää valittua maksutapaa rekisteröidessään tilausta.

Sekkimaksuja tai pankkisiirtoja ei hyväksytä.

Jos maksat myöhässä hinta, meillä olisi oikeus vaatia viivästyskorkoa, joka lasketaan voimassa olevan lain mukaan ja jota sovelletaan maksukutsun päivästä.

5 Artikla: Toimitus

Toimitus Kaikki paketit lähetetään 24/48 tunnin sisällä varastoistamme paitsi viikonloppuna, toimitusaika tästä päivästä on sitten 3 - 8 työpäivää. Tarjoamme myös vahinkovakuutuksia, jotka takaavat tilauksesi kuljetuksen aikana. Tuotteemme lähetetään kuplokuoreissa tai ylisuojatuissa pahvilaatikoissa niiden optimaaliseksi suojaamiseksi kuljetuksen aikana.  

Toimitus tapahtuu osoitteeseen, jonka ilmoitit meille tilauksen yhteydessä. Toimitusajat vaihtelevat valitsemasi operaattorin mukaan. Toimitusajat vaihtelevat valitsemastasi kuljetusliikkeestä riippuen, ja ne ilmoitetaan työpäivinä toimituksiltamme tai toimittajiltamme Yhdysvaltoihin tai Eurooppaan. Lähtötilaus annetaan tilauksen kokonaisen keräämisen jälkeen. Tämä määräaika on annettu vain tiedoksi. Joka tapauksessa, jos lähetys viivästyy yli 21 päivää, sinulla on mahdollisuus perua tilauksesi 60 työpäivän kuluessa.
Toimitusaika voi joskus olla yli 3 viikkoa hyvin harvoissa tapauksissa, tämä johtuu nykyisestä maailmanlaajuisesta terveyskriisistä ja / tai lentoliikenteen harjoittajien epäonnistumisista maiden välisessä reitityksessä. kuljetusviivästykset, jotka ovat liikenteenharjoittajien syytä.

Asiakkaalla on oltava postistandardien mukainen postilaatikko, jossa on asiakkaan nimi ja hyvä sulkemiskunto. 1001extensions ei ole vastuussa mistään vastaanottajan postilaatikossa tapahtuvista varkauksista. Jos paketti palautetaan meille virheen tai huolimattomuuden vuoksi (osoitevirhe, postilaatikossa ei ole nimeä, se, että et noutanut pakettia postista, ...), palautuskulut tuotteet ovat sinun kustannuksellasi. Haluamme huomauttaa, että nämä kustannukset on maksettava ennen uudelleenlähetystä.

Jos toimitat tilauksen vastaisen tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme seuraavassa osoitteessa:

contact@1001extensions.net

Tässä tapauksessa vaihdamme tuotteen. Tuote on palautettava kokonaan ja alkuperäisessä kunnossaan, eikä pakkausta saa olla avattu. Palautuskulut korvataan esitettäessä todisteet.

VAROITUS :
Muista ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ennen tuotteen palauttamista meille.6 Artikla: Tuotteiden kuvaus

Kaikki sivustolla myytävät tuotteet ovat uusia. Jokaisesta sivustolla tarjottavasta tuotteesta on yksityiskohtainen kuvaus online-luettelossa. Tiedot ovat valmistajien antamia. Tuotteiden valokuvat ja niiden kuvaukset eivät välttämättä heijasta tarkasti tuotteiden ominaisuuksia huolimatta näiden yksityiskohtien huolellisuudesta. Emme voi missään nimessä olla vastuussa valmistajien lähettämistä virheellisistä tiedoista.

7 Artikla: Palautusoikeus

Artikla 1: Palautus

Hygieniasyistä huomaa, että emme hyväksy käytettyjen tuotteiden palautusta. Palautus katsotaan kelpoiseksi vain, jos huoltopalvelun ehdot ja ohjeet täyttyvät. Ota joka tapauksessa ensin yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse.

Sinulla on oikeus palauttaa verkkokaupassa ostetut tuotteet 14 päivän kuluessa ja pyytää hyvitystä. Palautuskustannukset ovat sinun vastuullasi.

Ehdot, joita on kunnioitettava:

1- Pidennyksen ja pakkauksen kunto
HYGIENIATIETTEÄ EI SAA RETKETTÄÄ TAI IRTOA.

Laajennukset sisältävän paketin on oltava ehjä. Hiusten tulee olla alkuperäisessä kunnossaan. Niitä ei saa olla purettu pakkauksesta, harjattu tai edes kulunut. Kauluksen on oltava paikoillaan.

2 -Haju

Hiusten tulee olla hajuttomia. Hajuveden, hoidon tai shampoon tuoksu tekee tuotteesta palautus- ja/tai vaihtokelvottoman.

3 - Lähetys
Palautus on tehtävä Kiinassa sen jälkeen, kun palautusehdot on vahvistettu teknisen tuen kanssa. Palautuskulut ovat asiakkaan vastuulla.
Paketin katoaminen ennen sen saapumista varastoomme on sinun vastuullasi. katoaminen ennen sen saapumista varastoomme on sinun vastuullasi.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun ennen palautuksen lähettämistä: contact@1001extensions.net

Jos haluat palauttaa tuotteen, koska uskot, että tuotteesi on viallinen, saat täyden hyvityksen, kun olet vahvistanut sen asiakaspalvelusta kuvien kautta.

Palautuksen saatuaan kirjanpito suorittaa palautuksen 20 arkipäivän kuluessa.

  • Luottokorttimaksussa hyvitys hyvitetään linkitetylle pankkitilille.
  • Paypal-maksussa hyvitys hyvitetään tilauksen tekohetkellä käytetylle Paypal-tilille.


8 Artikla: Takuu ja huoltopalvelut

Takaamme saman uuden tuotteen vakiovaihdolla myymät tuotteet 12 kuukauden ajan. Joillakin tuotteilla on myös valmistajan takuu. Tämän takuun kesto ilmoitetaan tuotesivulla. Jos ei ilmoiteta, valmistajalle ei ole annettu takuuta.
Kaikista takuun alaisista tuotteen palautuksista on sovittava etukäteen. Tätä varten sinun on otettava yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse seuraavaan osoitteeseen:

contact@1001extensions.net

Myynnin jälkeisen palvelun käsittelyaika voi vaihdella 2 - 30 työpäivää tuotteesta riippuen (aika on annettu vain tiedoksi). Palautuskulut ovat sinun vastuullasi.

Huomaa: Kaikille tuotteille, jotka palautetaan huonossa kunnossa, käytettynä tai ilman alkuperäistä pakkaustaan, ei makseta palautusta. Palvelumme tulee vastaanottaa tuote uudessa kunnossa.


9 Artikla: Vastuun rajoittaminen

Hylkäämme kaiken vastuun siinä tapauksessa, että toimitettu tuote ei ole muun toimitusmaan kuin Hongkongin lainsäädännön mukainen. Meitä ei voida pitää vastuussa sopimuksen laiminlyönnistä, jos varastosta on pulaa tai tuotetta ei ole saatavana, ylivoimainen este, häiriöt tai täydellinen tai osittainen lakko, erityisesti postipalvelujen ja kuljetusvälineiden ja / tai viestinnän osalta. Meitä ei voida pitää vastuussa suorista tai epäsuorista vahingoista, joita voi aiheutua tuotteiden ostosta. Tuotteiden täydellinen tai osittainen käyttämättömyys, etenkin materiaalien yhteensopimattomuuden takia, ei voi aiheuttaa vastuumme eikä aiheuttaa korvauksia.

Hypertekstilinkit voivat viitata muihin sivustoihin. Emme vastaa kaikesta vastuusta siinä tapauksessa, että näiden sivustojen sisältö on voimassa olevien lakien ja asetusten vastainen.

Lain sallimissa rajoissa tarjoamme sivuston www.1001extensions.net ja sen sisältö sellaisena kuin se on. Emme anna mitään lausuntoa tai anna minkäänlaista välitöntä tai epäsuoraa suojausta sivustosta, sen toiminnasta ja sisällöstä. Kaikilla tiedoilla, mukaan lukien tiedot tuotteiden saatavuudesta ja vaatimustenmukaisuudesta Sivustolla, ei ole sopimusarvoa. Emme myöskään ilmoita tai takaa, että sivuston kautta saatavissa olevat tiedot ovat tarkkoja, täydellisiä tai ajantasaisia.

Missään tapauksessa meille ei aiheudu vastuuta yksityishenkilöille tai ammattilaisille menetyksistä, kaupallisista menetyksistä, tietojen menetyksistä tai voittojen menetyksistä tai muista epäsuorista vahingoista, joita ei ollut mahdollista ennakoida sivuston käyttö tai myyntisopimuksen tekeminen sinun ja meidän välillämme.

Meitä ei voida mitenkään pitää vastuussa tällä sivustolla myytävien esineiden käytöstä ja siitä seuraavista seurauksista. Laite ja sen käyttö on yksin käyttäjän vastuulla. Käyttäjän on itse varmistettava, että heidän toimintansa noudattavat maassaan voimassa olevaa lainsäädäntöä eivätkä vahingoita muita tai itseään.

10 Artikla: Henkilötietojen suojaaminen

Olemme sitoutuneet suojelemaan henkilötietojasi. Kaikkia sinua keräämiäsi henkilötietoja käsitellään tiukasti luottamuksellisina

 

11 Artikla: Luottamuksellisuuspolitiikka
 

Asiakastilisi (postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero) ja salasanasi ovat henkilökohtaisia ​​ja ehdottoman luottamuksellisia tietoja, joita ei voida käyttää tai välittää kolmansille osapuolille. Olet vastuussa siitä, että kolmannet osapuolet ovat käyttäneet asiakastiliäsi, etenkin jos sinulla on huolimattomuutta tai huolimattomuutta. Jos hyväksyt tarjousten vastaanottamisen yhteistyökumppaneiltamme, voit saada nämä tarjoukset vain sähköpostitse. Voit peruuttaa uutiskirjeiden tilauksen milloin tahansa tai muokata tietoja kirjautumalla henkilökohtaiseen tilaasi.


12 Artikla: Sovellettava laki ja toimivaltainen toimivalta

Tähän sopimukseen sovelletaan Hongkongissa voimassa olevaa lakia.
Tämän sopimuksen kieli on suomi.
Riidassa Hongkongin tuomioistuimilla on yksinomainen toimivalta.

13 artikla: Asiakaspalvelu

Jos haluat lisätietoja tai kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen:

contact@1001extensions.net

14 Artikla: Valitukset

Voit ottaa meihin yhteyttä postitse kirjoittamalla meille seuraavaan osoitteeseen:

HORA INTERNATIONAL LIMITED

ROOM 06, 13 A/F, SOUTH TOWER, WORLD FINANCE CENTRE HARBOUR CITY, 17 CANTON ROAD TST, KL, HK

Helpoimmin voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse seuraavaan osoitteeseen:

contact@1001extensions.net

Hae